Elementor #430

Eindelijk weer open

1 juli was het dan eindelijk zover. Na veel voorbereidingen mocht Fitlife net als alle andere sportscholen weer open! Inmiddels zijn we twee weken verder en mogen we vanaf deze week weer open volgens het oude rooster. Eindelijk een stukje vrijheid en rust terug. Hier hebben wij, net als onze sporters, lang naar uitgekeken. Het is mooi om te zien hoe fijn iedereen het vindt weer even de deur uit te kunnen, andere gezichten te zien en niet te vergeten het sporten!

Het leek ons leuk jullie een inkijkje te geven in hoe wij deze hele corona periode door zijn gekomen en wat we precies hebben gedaan. Toen wij begin april hoorde dat Fitlife voorlopig dicht zou zitten waren er natuurlijk een hoop vragen, hoe kunnen onze sporters blijven sporten? Wanneer mogen we weer open? Welke regels zijn er nu precies? Ik denk dat deze periode door iedereen als heel verwarrend en vervelend is ervaren, zo ook voor ons. Helaas was het niet meer mogelijk om op locaties buiten de regio te komen, maar gelukkig kregen we al snel te horen dat we buiten op 1,5 meter afstand sport mochten aanbieden. In deze periode hebben we veel geluk gehad met het mooie weer en zijn we met een kar vol sportspullen van straat naar straat gereden zodat er gesport kon worden. 

41411c6d-56d3-4578-bb47-e0e1f7fea4cc

Toen we officieel hoorden dat ook wij 1 juli weer open mochten moest er veel geregeld worden. Zo hebben we de fitnessruimte ingericht volgens een route en vakken gemaakt rondom de apparaten die de 1,5 meter bewaken. Er zijn voldoende schoonmaakspullen ingekocht net als mondkapjes en handschoenen. Ook moest er een heel nieuw schema gemaakt worden omdat er alleen per straat gesport mocht worden. Die eerste twee weken was het voor ons ook even zoeken wat nu werkt en niet, het blijft een gekke periode. Gelukkig mochten we vanaf 13 juli weer draaien volgens het oude rooster, merken we dat iedereen zich netjes aan de regels houdt en de corona maatregelen bij iedereen al standaard is geworden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Op dit moment is alleen de fitnesszaal open, maar we hopen dat we zo snel mogelijk al onze andere activiteiten ook weer kunnen oppakken!

Tot die tijd zien we jullie graag weer in onze fitnesszaal!