Siza FitLife

Ons Team

Mirna Jansen

Bewegingagoog

Mijn naam is Mirna Jansen, ik ben werkzaam als bewegingsagoog bij Fitlife sinds 2013. Hiervoor heb ik de opleiding sport en bewegingscoördinator bewegingsagogie op het graafschap college afgerond. Wat ik mooi vind aan dit werk is het contact met de mensen en ervoor te zorgen het maximale uit iedereen te halen. Hiervoor zet ik graag mijn creativiteit en spontaniteit in! Naast het sporten vind ik het belangrijk dat iemand altijd zijn verhaal kwijt kan bij mij, zodat er een goede band ontstaat en ik er echt voor iemand kan zijn. Van het werken in deze sector krijg je een ontzettend dankbaar gevoel en dat maakt dat ik er nog elke dag met plezier naar toe ga!

Luuk van Ophuizen

Bewegingsagoog

Mijn naam is Luuk van Ophuizen en ben in 2014 geslaagd voor de opleiding sport- en bewegingseducatie waarin ik me onder andere heb kunnen specialiseren in fitness en aangepast sporten. Sinds 2018 ben ik werkzaam als bewegingsagoog binnen FitLife en probeer ik door middel van mijn passie en deskundigheid iedereen in beweging te krijgen. Het geeft mij energie om te zien wat sport/bewegen met anderen kan doen. Hoe het, naast fitter worden, kan helpen bij bijvoorbeeld structuur, zelfbeeld, gezondheid en sociale contacten.

 

 

Anouk Heijnens

Bewegingsagoog

Mijn naam is Anouk, ik ben 24 jaar en woon in Arnhem. In 2016 heb ik de opleiding sport- en bewegingseducatie afgerond (tegenwoordig Sportkunde). In 2017 ben ik gestart met de master Healthy Ageing Professional. Voor deze master had ik een soort stageplek nodig en zodoende ben ik bij FitLife terecht gekomen. Eerst wat meer op de achtergrond en later in de zaal als bewegingsagoog. Inmiddels heb ik mijn master afgerond en werk ik nu bijna fulltime bij FitLife.

Ik vind het belangrijk om altijd het beste uit jezelf te halen en uit de mensen om je heen. Net dat stapje extra zetten of toch dat ene uitproberen waarvan iedereen zegt dat het niet kan. Dat maakt je uiteindelijk sterker! Samen dingen ontdekken, grenzen verleggen en zelfvertrouwen opbouwen om in je dagelijks leven zo zelfstandig mogelijk te zijn. Daar ga ik voor!

Kelly Lubbers

Bewegingsagoog

Mijn naam is Kelly, ik ben 25 jaar en woon in Nijmegen. Vanaf dat ik klein ben heb ik altijd aan sport gedaan, bewegen en het gevoel erna vind ik het lekkerste wat er is. Ik heb de opleiding sport- en bewegingseducatie (tegenwoordig Sportkunde) aan de HAN in 2018 succesvol afgerond. Sinds begin 2019 ben ik werkzaam als bewegingsagoog bij Fitlife en dit bevalt erg goed!

Iets willen betekenen voor een ander heeft altijd al in mij gezeten. Ik vind het belangrijk mijn steentje bij te dragen in de samenleving daar waar mogelijk en dit in combinatie met sport is natuurlijk helemaal mooi! Sport is voor mij meer dan sport, het verbindt. Denken in wat er wél mogelijk is in plaats van denken in beperkingen is iets waar vanuit ik graag werk. Het gevoel wat te kunnen betekenen voor iemand, de dankbaarheid en de lach die je er vervolgens voor terug krijgt is goud.

Rowan Gerrits

bewegingsagoog

Mijn naam is Rowan Gerrits. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding sport en bewegen op het Graafschap college. Sinds 2018 loop ik stage bij FitLife, waar ik iedere dag nog steeds met veel plezier heen ga! Wat ik leuk vind aan dit werk is dat je samen met cliënten toewerkt naar een doel en samen bekijkt wat de mogelijkheden zijn. De verschillende vraagstukken maakt het dat geen dag hetzelfde is. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat ik kan helpen bij het sociale aspect en positiever zelfbeeld. Daar haal ik nog steeds veel voldoening uit!