FitLife in Quarantainetijd

FitLife in Quarantainetijd

Hoi Allemaal,

Welkom op onze nieuwe website en leuk dat je onze eerste blog leest! We zullen met regelmaat hier een nieuwe blog posten om jullie een kijkje te geven binnen Fitlife. Natuurlijk wel een gekke tijd om deze eerste blog te schrijven, we hopen natuurlijk dat het goed met jullie allemaal gaat. Zoals alle sportscholen in Nederland, is helaas op dit moment ook Fitlife gesloten. Misschien is het leuk om jullie een inkijkje te geven in hoe wij omgaan met deze crisis en hoe we onze werkzaamheden zo goed mogelijk proberen voort te zetten.

Nu we met z’n allen zoveel mogelijk thuis moeten blijven is het belangrijker dan ooit om in beweging te blijven. Het helpt namelijk voor een goede weerstand maar het is ook goed voor de gemoedstoestand en dat is in tijden van crisis misschien wel net zo belangrijk! Ook wij als team Fitlife vinden het erg belangrijk dat onze sporters kunnen blijven bewegen waar mogelijk. Maar hoe zorg je daar dan voor als niemand meer naar buiten mag of naar de sportschool kan komen? Daar is natuurlijk wel wat creativiteit voor nodig. Gelukkig is er met de technologie van tegenwoordig een hoop mogelijk, zo videobellen wij dagelijks met een aantal sporters om via deze manier toch 1 op 1 sport aan te kunnen bieden. Dat is zeker even wennen, maar erg fijn dat je op deze manier toch contact kan blijven houden en elkaar niet helemaal uit het oog verliest. Tevens hebben wij aan verschillende woonstraten binnen Siza een aantal van onze fitnessmaterialen uitgeleend, zodat er ook op de woning extra bewogen kan worden. Daarnaast zijn we een YouTube kanaal begonnen waar ons eerste filmpje momenteel op staat, hierin laten Anouk, Mirna en Kelly zien welke oefeningen er mogelijk zijn om vanuit huis te doen. Dit filmpje is op verschillende niveaus uitgevoerd, dus mocht je zin hebben in een lekkere workout? Neem zeker eens een kijkje, op de site kun je onze YouTube pagina aanklikken.

Opknappen buitenruimte!

Waar we in deze tijd wel geluk mee hebben is het mooie weer. Dat maakt het mogelijk om met gepaste afstand toch nog buiten te wandelen, even te kletsen en zo toch aan dagelijkse beweging te komen. Over het mooie weer gesproken, we zijn nu bezig met een gaaf project naast de fitness ruimte. Hier zit namelijk ook nog een buiten gedeelte die we gaan opknappen tot een outdoor workout ruimte zodat we hier, zodra het weer mogelijk is, met mooi weer ook kunnen trainen! Stilzitten doen we dus zeker niet. Naast het aanbieden van beweging op verschillende manieren springen wij ook bij op andere locaties van Siza, we zullen elkaar moeten helpen waar nodig is. Tussen alle werkzaamheden door hebben we hard gewerkt aan deze nieuwe website voor Fitlife, dus kijk vooral even lekker rond wat alle mogelijkheden zijn! Ja, nieuwe foto’s volgen nog. Heb jij nog een leuke quote als sporter? Dan horen wij dat natuurlijk graag, die willen we graag met andere sporters delen.

Voor alsnog zal FitLife gesloten zijn tot 28 april, we blijven het nieuws natuurlijk volgen en houden jullie up to date! Tot die tijd, blijf gezond, probeer positief te blijven, en blijf bewegen als dat mogelijk is! Mocht je behoefte hebben aan contact met iemand van ons om wat voor reden dan ook, dan zijn we er voor je!

Sportieve groet,
Team Fitlife.